Om mig

 

Din expert på hårförlängningar och löshår i Skåne

 

 

 

* 100% nöjd kund garanti *Allt löshår i eget lager *Chefstylist/tekniker med 17 års erfarenhet

*Rabatt för Student, Pensionär samt återkommande kunder

Helena Knutsson

 

 

Styled by Helena

 

Jag är specialiserad inom extensions och arbetar idag uteslutande med löshår i olika former. Min utbildning och kunskap har jag fått dels genom att arbeta med och bredvid frisör och dels genom internationella utbildningar inom extensions och styling. Jag är chefstylist och löshårstekniker på Euro So.Cap. Sweden, men är i grunden utbildad jurist och har i många år arbetat som skattejurist.

 

Löshår är dock min stora passion och har så varit i över halva mitt liv. När jag fick chansen att utveckla och driva mitt företag på heltid tog jag den, sa upp mig som skattejurist, och har inte ångrat det beslutet en enda dag sedan dess. Jag har utfört hårförlängningar i 18 års tid och uppdaterar mig kontinuerligt inom området, det finns alltid något nytt att lära sig. Jag älskar att förändra med hjälp av löshår och tillhör idag en av Sveriges mest kunniga inom extensions. Finns det något som kan kategoriseras som löshårsnörd så sällar jag mig gladeligen till den skaran ;)

 

I mitt arbete är jag perfektionist. Varje lite detalj räknas, från färgval till slutresultat. Det viktigaste för mig är att du som kund är nöjd under hela den tid du bär extensions. Jag erbjuder därför en 100% nöjd kund garanti och du är alltid välkommen tillbaka till mig om du skulle vara missnöjd med något. Ev. fel korrigerar jag kostnadsfritt under hela garantiperioden och i priset för alla förlängningar ingår alltid ett återbesök inom 2-3 veckor om du önskar. Du kan läsa mer om vad som ingår i en hårförlängning hos mig genom att gå till prislistan.

 

 

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation eller bokning av tid!

 

 

Copyright © All Rights Reserved