Hårförlängningsmetoder

Det finns en mängd olika hårförlängningsmetoder på marknaden och ibland kan det vara svårt att veta vilken metod man ska välja. Här nedan följer information om de olika metoderna jag erbjuder. Jag gör endast hårförlängning med de metoder och med den teknik som sliter minst på ditt egna hår.

 

Det finns gånger då man inte ska bära löshår överhuvudtaget. Om det egna håret är extremt tunt och fint och lätt går av, blir tyngden av löshåret för stor. Då ska man låta bli att bära extensions, oavsett vilken metod det gäller eller hur skonsam den än är. Likaså ska man undvika hårförlängningar om det egna håret är mycket skadat och skört eller om man lider av en hårsjukdom.

 

 

 

 

OLIKA METODER ATT FÖRLÄNGA HÅRET

 

KERATINVAX/NAILHAIR (Den mest populära metoden att förlänga håret med)

 

En hårförlängning med keratinvax eller nailhair är den metod som alltjämt är mest populär och det är inte svårt att förstå varför. Sätts löshåret i med rätt teknik och sköts som det ska, så är slitaget obefintligt. Många får till och med bättre kvalitet på håret, då löshåret tar slitaget från hårfönen, plattången och locktången. Förlängningen är lätt att bära, fästena är enkla att dölja, den känns knappt och ser mycket naturlig ut. Det är också lätt att göra olika frisyrer och man kan enkelt bära håret både uppsatt och nedsläppt.

 

 

Q. Till vem passar keratinextensions/nailhair?

 

  • I princip alla, oavsett om du har tunna eller grova hårstrån. Det viktiga är att anpassa mängden löshår till det egna håret. Har du tunna, fina hårstrån går fästena att halvera och anpassas då till din hårkvalitet. Följ alla skötselråd noga och se till att sätta i och ta ur dina extensions hos någon som har vana och arbetar med rätt teknik.
  • Passar också dig bra som ofta vill tvätta ditt hår, ofta tränar och svettas mycket och som ofta har håret uppsatt. Ett löshår med äkta keratinvaxfästen blir stenhårt när det torkat och håller mycket bra för de flesta påfrestningar. Fästena tål dock inte alkohol (keratinet kristalliseras och vitnar) och de kan glida av om man använder balsam eller hårinpackning direkt på fästena.

 

 

TEJPEXTENSIONS (Den näst mest populära metoden att förlänga håret med)

 

Hårförlängning med tejpextensions har ökat kraftigt i popularitet de senaste åren, men passar inte alla. Det är dock generellt den mest skonsamma metoden att förlänga håret med för dig som har tunna-normala hårstrån, särskilt om du sätter i den med singelmetoden. Euro So.Cap. är idag det enda företag på marknaden som kan erbjuda en hårförlängning med denna metod. Fästena blir ultratunna och är mycket bekväma att bära. Förutsättningen för att en tejpförlängning ska vara skonsam är dock att du inte bär den för länge innan du sätter om den. Normal rekommenderad bärtid är 1,5-2 månader. Du kan därefter sätta om dina tejpextensions om du skött det väl.

 

Q. Till vem passar tejpextensions?

 

  • Framförallt dig som har tunna-normala hårstrån. Ditt hår bör dock inte vara för glest eftersom tejpfästen syns mer än keratinfästen. Har du grova hårstrån är det bättre att du väljer en hårförlängning med keratinvax eller LA Weave.
  • Passar också bra till dig som mest vill ha ditt hår nedsläppt eller uppsatt i låga frisyrer. Det är svårare att göra höga håruppsättningar med tejpextensions, men det går med lite träning. Fästena får dock inte vikas eftersom det kan skada dina hårsäckar/rötter.
  • Utmärkt också om ditt hår växer snabbt. Eftersom tejpextensions kan återanvändas och sättas om, kan du göra detta om och om igen utan problem.

 

 

 

Din expert på hårförlängningar och löshår i Skåne

 

 

 

* 100% nöjd kund garanti *Allt löshår i eget lager *Chefstylist/tekniker med 17 års erfarenhet

*Rabatt för Student, Pensionär samt återkommande kunder

Copyright © All Rights Reserved