Hur lång tid tar det?

 

Din expert på hårförlängningar och löshår i Skåne

 

 

 

* 100% nöjd kund garanti *Allt löshår i eget lager *Chefstylist/tekniker med 17 års erfarenhet

*Rabatt för Student, Pensionär samt återkommande kunder

En mycket vanlig och återkommande fråga är hur lång tid det tar att göra en förlängning. Detta varierar från person till person eftersom det t ex är tekniskt svårare att sätta en hårförlängning på någon med mycket kort hår jämfört med någon som har lite längre hår. Det tar också olika lång tid beroende på vilken metod man har valt och hur snabb stylisten är.

 

En generell riktlinje är att det tar ca 30 min att sätta i 25 slingor med keratinextensions plus ytterligare 20-40 min för inklippning och styling. Behöver löshåret förberedas på något sätt, tex nyanseras så tillkommer även tid för detta. Så för 100 slingor kan man räkna med en tidsåtgång på ca 2 timmar för själva isättningen.

 

För en tejpförlängning kan man räkna med ca 1 timme för en förtjockning - inklusive inklippningen och 2 timmar för en normal-extra fyllig förlängning. Detsamma gäller för en förlängning med LA Weave.

 

För mig är dock inte det viktiga att det ska gå snabbt. Det viktiga är att varje extension fästs korrekt och säkert samt att du som kund är nöjd när du går härifrån.

Copyright © All Rights Reserved